Hvalpekuld

Alle mine hunde er familiehunde og bor sammen med os inde i huset.

 

De fungerer også super godt på jagt.

 

De voksne er udendørs meget aktive og i god kondition - og indendørs er de charmerende, rolige og velfungerende.

Tak for rosende ord fra hvalpekøbere:      Sakset fra FB fra hvalpekøber juni 2011:

Sandra Jul Jensen   

juni 2011

Hej Eva.....Det går simpelthen så godt med lille Aya, vi er faldet pladask for hende - hun er fantatisk:-).

Hun har så meget gåpå mod, som jeg aldrig har set hos en hvalp før. Hun leger og løber og er vild, kommer når vi kalder, går fint i snor (endnu), har været på værkstedet med Lars hvor hun hverken er bange for store larmende maskiner eller alle de mærkelige ting, har sovet alene halvdelen af natten forrige nat og hele natten i nat, og i nat græd hun kun en gang fordi hun ville ud og tisse. Hun kan side og næsten dække på komando nu (med guffe). Har allerede mødt en masse nye hunde, har sin egen plads i bilen som hun synes er skøn, at køre i så hun kan sidde lige i midten og sniffe luft fra begge vinduer:-D. Hun leger med bold, patere kødben (eller hendes and), løber efter vores ene kat der normalt er en dræbermaskine overfor hunde, hun er ikke bange for biler, hun elsker at ligge i skyggen i haven under vores store moraltræ (så længe vi er i nærheden).... Og jeg kunne blive ved.... og dette blot på 2 dage.

Vi er enormt imponeret, og alle er vilde med hende, fordi hun er så imødekommende og kælen.

I aften skal vi til Skælskør havn og spise aftensmad og hygge med min mor og stedfar i deres seljbåd. De er sejlet fra Svendborg for at se hende. Så der skal hun både ombord på en båd, og mon ikke også hun skal skabe benkendskab med vandet og stranden... Igår tog hun vertfald bad i flere vandskåle hihi.

Nå det var status her fra et par meget glade nye hvalpeejere:-).

Kh. Nanna

 

Så flyttede det lille firbenede vidunder ind! Og hvad skal barnet hedde? Maggie!!! Var fast besluttet på Magda, uanset hvad nogen måtte synes, men jo mere jeg kiggede på hende i bilen på vejen hjem, jo mere fik jeg bare lyst til at kalde hende Maggie. Det passede simpelthen bare bedre. Så sådan er det blevet, at Skuderløseholm nu er en Maggie rigere!

Vil bare sige, at det går rigtig godt! Men hun skal hedde Maggie. Jo mere jeg kiggede på hende i bilen på vej hjem, jo mere lignede hun en Maggie. Sådan går det nogle gange!

Hun kastede lidt op - selvom jeg kørte pænt. Men hun er meget modig og i det hele taget fint på færde i vores lille hjem. Emma og Viola tager det helt cool og opfører sig nærmest som om hun har boet her altid. Så det tegner godt!!

Håber vi snart får besøg af dig!

Opdaterede billeder klar - se NYE billeder i fotoalbum og mere info under nyheder.